Startbewijs

Uw startbewijs voor de eerste dag ontvangt u bij de inschrijving. Bij voorinschrijving hoeft u zich dus de eerste avond niet voor aanvang van de vierdaagse te melden.
Bij vertrek wordt bij de uitgang van het terrein het kaartje geknipt. Er kan niet eerder gestart worden dan de aangegeven vertrektijden. Dit heeft te maken met uw veiligheid. Medewerkers van de organisatie moeten op diverse punten hun posten innemen. Als er voor de aangegeven starttijden wordt vertrokken is het mogelijk dat er drukke kruispunten niet beveiligd zijn. Verder treft u ongeveer halverwege de route een controlepost aan. U vindt deze meestal in de buurt van de rustplaats.
Bij terugkomst levert u uw kaartje in bij het inschrijfbureau en u ontvangt dan het kaartje voor de volgende dag. U hoeft dan de volgende dag niet eerst naar het inschrijfbureau om uw kaartje te halen, maar kan direct op het terrein om te verzamelen. Bij vertrek worden de kaarten weer geknipt.
Tevens weten wij op deze manier dat alle deelnemers veilig zijn binnengekomen. Worden de kaartjes niet opgehaald, zullen wij verdere acties gaan ondernemen.

Starttijden:

5 km          Op dinsdag tot en met vrijdag 18.15 uur

10 km        Op dinsdag t/m donderdag 18.00 uur. Op vrijdag om 17.45 uur.

15 km        Op dinsdag t/m donderdag 17.45 uur. Op vrijdag om 17.30 uur.