Skip to main content

Starttijden

De groepen voor de 5, 10 en 15 km. starten op verschillende tijden. Dit is om diverse redenen.
De belangrijkste reden is dat groepen onderweg splitsen en de medewerkers van de organisatie kunnen helpen de groepen de juiste route te laten lopen. Als deze groepen door elkaar lopen bestaat de mogelijkheid dat bijvoorbeeld een 5 km. groep op de route van de 10 km. komt en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Bij de start wordt omgeroepen welke groepen wanneer starten en om welke afstand het gaat. Als u deze aanwijzingen opvolgt voorkomt u problemen onderweg.
Een andere reden heeft te maken met de dagsponsors. Om bij het uitdelen van de artikelen door de dagsponsors niet te veel wandelaars tegelijk te krijgen is het van belang de aanwijzingen op te volgen van de speaker.

Voor de vrijdag ligt de starttijd van de 10 km en 15 km iets anders. Dit is mede gedaan om allemaal ongeveer tegelijk bij het defilé aan te komen en dat de kinderen die de 5 km. lopen niet te lang hoeven te wachten voor het defilé van start gaat.

5 km

dinsdag t/m vrijdag: 18.15 uur

10 km

dinsdag t/m donderdag 18.00 uur
 Vrijdag 17.45 uur

15 km

dinsdag t/m donderdag 18.00 uur
 Vrijdag 17.45 uur

Startbewijs

Uw startbewijs voor de eerste dag ontvangt u bij de inschrijving. Bij voorinschrijving hoeft u zich dus de eerste avond niet voor aanvang van de vierdaagse te melden.
Bij vertrek wordt bij de uitgang van het terrein het kaartje geknipt. Er kan niet eerder gestart worden dan de aangegeven vertrektijden. Dit heeft te maken met uw veiligheid. Medewerkers van de organisatie moeten op diverse punten hun posten innemen. Als er voor de aangegeven starttijden wordt vertrokken is het mogelijk dat er drukke kruispunten niet beveiligd zijn. Verder treft u ongeveer halverwege de route een controlepost aan. U vindt deze meestal in de buurt van de rustplaats.
Bij terugkomst levert u uw kaartje in bij het inschrijfbureau en u ontvangt dan het kaartje voor de volgende dag. U hoeft dan de volgende dag niet eerst naar het inschrijfbureau om uw kaartje te halen, maar kan direct op het terrein om te verzamelen. Bij vertrek worden de kaarten weer geknipt.
Tevens weten wij op deze manier dat alle deelnemers veilig zijn binnengekomen. Worden de kaartjes niet opgehaald, zullen wij verdere acties gaan ondernemen.