Vragen

Onderstaand antwoorden op de meest gestelde vragen.

Uw startbewijs/controlekaart voor de eerste dag ontvangt u bij de inschrijving. Bij voorinschrijving hoeft u zich dus de eerste avond niet voor aanvang van de vierdaagse te melden.
Als u zich online heeft ingeschreven dan dient u op de eerste avond voor vertrek uw controlekaart op te halen bij het inschrijfbureau in de kantine van HDS.
Bij vertrek wordt bij de uitgang van het terrein het kaartje geknipt. Er kan niet eerder gestart worden dan de aangegeven vertrektijden. Dit heeft te maken met uw veiligheid. Medewerkers van de organisatie moeten op diverse punten hun posten innemen. Als er voor de aangegeven starttijden wordt vertrokken is het mogelijk dat er drukke kruispunten niet beveiligd zijn. Verder treft u ongeveer halverwege de route een controlepost aan. U vindt deze meestal in de buurt van de rustplaats.
Bij terugkomst levert u uw kaartje in bij het inschrijfbureau en u ontvangt dan het kaartje voor de volgende dag. U hoeft dan de volgende dag niet eerst naar het inschrijfbureau om uw kaartje te halen, maar kan direct op het terrein om te verzamelen. Bij vertrek worden de kaarten weer geknipt.
Tevens weten wij op deze manier dat alle deelnemers veilig zijn binnengekomen. Worden de kaartjes niet opgehaald, zullen wij verdere acties gaan ondernemen.

Een kind dat op 30 september van het vorige jaar de leeftijd van 6 jaar heeft of in groep 3 zit van de basisschool mag aan de avondvierdaagse deelnemen.

Voorinschrijving voor de avondvierdaagse in 2019 bedraagt € 5,50 p/p
Inschrijving op de eerste wandeldag van de avondvierdaagse 2019 bedraagt € 7,50 p/p

De plaatselijke regelingscommissie bestaat sinds dit jaar uit:

Anne Mulder – voorzitter
Ina Cardol – Secretariaat
Marjolein Cardol en Cristel Hoek – Inschrijvingen
Frank Keuning – Veiligheid
Bert-Jan Lappenschaar – Vrijwilligers
Wim de La Mar – Penningmeester

En natuurlijk een tal van vrijwilligers die zich inzetten om de avondvierdaagse te Leersum-Amerongen ieder jaar weer tot een succes te maken.

Ja, maar onder strikte voorwaarden. De hond moet ten alle tijde aangelijnd zijn. Andere wandelaars mogen geen last hebben van uw hond. Uitwerpselen van uw hond dienen direct te worden opgeruimd. De medewerkers en politie zullen hierop toezien. Bij overtreding wordt u uitgesloten van verdere deelname.

Ja, ongeveer een uur voor aanvang van de avondvierdaagse is het inschrijfbureau geopent en kan er nog worden ingeschreven. Houd u rekening met iets hogere kosten, wegens de extra administratieve handelingen, o.a. verzekering, die verricht moeten worden.