Skip to main content

Inschrijven

Locatie

De inschrijvingsavonden voor deelname aan de avondvierdaagse 2018 zijn ook dit jaar in de kantine van Voetbal Vereniging HDS aan de Wildbaan te Leersum.

Datum

14 en 15 mei
van 19.00-20.30 uur
in de HDS Kantine.

De inschrijfgelden bedragen € 5,00 per persoon, bij voorinschrijving.
Inschrijving op de eerste wandeldag kost € 7,00. Het komt nogal eens voor dat kinderen na de laatste voorinschrijving alsnog willen meedoen. Dit is mogelijk door deze kinderen op de eerste wandeldag individueel in te schrijven en met de groep mee te laten lopen. De begeleider met de knipkaartjes kan het kaartje van betreffend kind ook af laten knippen bij de controles. Op deze manier hoeft u het kind niet teleur te stellen en kan het meedoen alsof er normaal met de groep is ingeschreven. Houdt u dan wel rekening met de hogere kosten.

De inschrijfgelden zijn vastgesteld door de overkoepelende organisatie en bedragen dit jaar € 5,00 per persoon, bij voorinschrijving. Inschrijving op de eerste wandeldag kost € 7,00.

De meeste verenigingen en scholen hebben van de SGWB al een inschrijfformulier ontvangen. U kunt het inschrijfformulier voor groepen ook hier downloaden of ons benaderen voor een inschrijfformulier.
Het komt nogal eens voor dat kinderen na de laatste voorinschrijving alsnog willen meedoen. Dit is mogelijk door deze kinderen op de eerste wandeldag individueel in te schrijven en met de groep mee te laten lopen. De begeleider met de knipkaartjes kan het kaartje van betreffend kind ook af laten knippen bij de controles. Op deze manier hoeft u het kind niet teleur te stellen en kan het meedoen alsof er normaal met de groep is ingeschreven. Houdt u dan wel rekening met de hogere kosten.

U kunt het inschrijfgeld bij het inschrijfbureau contant voldoen. Er is de mogelijkheid het geïnde inschrijfgeld geheel of gedeeltelijk aan ons over te maken. U hoeft dan niet meer met veel geld over straat. Ook voor ons is dit uiteraard een stuk veiliger. Doordat we overgestapt zijn naar internet bankieren, zouden de overschrijvingen snel zichtbaar moeten zijn voor ons. U kunt het bedrag overmaken op NL86 INGB 0000142905 t.n.v. Avondvierdaagse uitg. vd SGWB.