Controlekaart

Indien u zich online heeft ingeschreven kunt u uw controlekaart op de eerste loopavond 15 minuten voordat u vertrekt ophalen bij het inschrijfbureau in de kantine van HDS.
Indien u zich handmatig heeft ingeschreven heeft u uw controlekaart voor de eerste wandeldag al ontvangen op de inschrijfavond.
Bij vertrek wordt bij de uitgang van het terrein de controlekaart geknipt.

Er kan niet eerder gestart worden dan de aangegeven starttijden. Dit heeft te maken met uw veiligheid. Medewerkers van de organisatie moeten op diverse punten hun posten innemen. Als er voor de aangegeven starttijden wordt vertrokken is het mogelijk dat er drukke kruispunten niet beveiligd zijn. Verder treft u ongeveer halverwege de route een controlepost aan. U vindt deze meestal in de buurt van de rustplaats.

Bij terugkomst levert u uw controlekaart in bij het inschrijfbureau en ontvangt u de controlekaart voor de volgende wandeldag. U hoeft dan de volgende dag niet eerst naar het inschrijfbureau om uw controlekaart te halen, maar kan direct op het terrein om te verzamelen. Bij vertrek wordt de controlekaart weer geknipt.
Tevens weten wij op deze manier dat alle deelnemers veilig zijn binnengekomen. Wordt de controlekaart niet opgehaald, zullen wij verder actie ondernemen.

Startplaats:
Voetbalvereniging HDS, Sportpark Engelseberg, Wildbaan 2, Leersum.
(Kunstveld aub niet betreden)

Starttijden:

5 km          Op dinsdag tot en met vrijdag 18.15 uur

10 km        Op dinsdag t/m donderdag 18.00 uur. Op vrijdag om 17.45 uur.

15 km        Op dinsdag t/m donderdag 17.45 uur. Op vrijdag om 17.30 uur.