Vragen

Onderstaand antwoorden op de meest gestelde vragen.

Uw startbewijs/controlekaart voor de eerste dag ontvangt u bij de inschrijving. Bij voorinschrijving hoeft u zich dus de eerste avond niet voor aanvang van de vierdaagse te melden.
Als u zich online heeft ingeschreven dan dient u op de eerste avond voor vertrek uw controlekaart op te halen bij het inschrijfbureau in de kantine van HDS.
Bij vertrek wordt bij de uitgang van het terrein het kaartje geknipt. Er kan niet eerder gestart worden dan de aangegeven vertrektijden. Dit heeft te maken met uw veiligheid. Medewerkers van de organisatie moeten op diverse punten hun posten innemen. Als er voor de aangegeven starttijden wordt vertrokken is het mogelijk dat er drukke kruispunten niet beveiligd zijn. Verder treft u ongeveer halverwege de route een controlepost aan. U vindt deze meestal in de buurt van de rustplaats.
Bij terugkomst levert u uw kaartje in bij het inschrijfbureau en u ontvangt dan het kaartje voor de volgende dag. U hoeft dan de volgende dag niet eerst naar het inschrijfbureau om uw kaartje te halen, maar kan direct op het terrein om te verzamelen. Bij vertrek worden de kaarten weer geknipt.
Tevens weten wij op deze manier dat alle deelnemers veilig zijn binnengekomen. Worden de kaartjes niet opgehaald, zullen wij verdere acties gaan ondernemen.

Dit jaar kan afhankelijk van de geboden mogelijkheid worden deelgenomen aan:

bij de organisatie van 4 x 5 km. is de minimumleeftijd van deelname:
deelnemer(ster) wordt of is geworden 6 jaar in het organisatiejaar.

bij de organisatie van 4 x 10 km. is de minimum leeftijd van deelname:
deelnemer(ster) wordt of is geworden 8 jaar in het organisatiejaar.

bij de organisatie van 4 x 15 km. is de minimum leeftijd van deelname:
deelnemer(ster) wordt of is geworden 15 jaar in het organisatie jaar.

Voor deelnemers die in het organisatie jaar 6 of 7 jaar (vergelijkbaar groep 3 en 4) zijn of worden geldt dat slechts deelgenomen kan worden:
onder toezicht van ouder(s)/verzorger(s)

Deelname in groepsverband onder leiding van leid(st)er, die tenminste 18 jaar of ouder is.

U mag zelf ook bepalen welke afstand u wilt wandelen, maar u dient wel rekening houden met de minimumleeftijd.

zie voor de van toepassing zijnde bepalingen de SGWB site: https://leersum-amerongen.sgwb-a4d.nl/index.php/bepalingen-prc-demo

Voorinschrijving voor de avondvierdaagse in 2024 bedraagt € 6,50 p/p
Inschrijving op de eerste wandeldag van de avondvierdaagse 2024 bedraagt € 8,50 p/p

De plaatselijke regelingscommissie bestaat sinds 2019 uit:

Truus de Smit – voorzitter
Cristel Hoek – Inschrijvingen
Frank Keuning – Veiligheid
Bert-Jan Lappenschaar – Vrijwilligers
Wim de La Mar – Penningmeester

En natuurlijk een tal van vrijwilligers die zich inzetten om de avondvierdaagse te Leersum-Amerongen ieder jaar weer tot een succes te maken.

Ja, maar onder strikte voorwaarden. De hond moet ten alle tijde aangelijnd zijn. Andere wandelaars mogen geen last hebben van uw hond. Uitwerpselen van uw hond dienen direct te worden opgeruimd. De medewerkers en politie zullen hierop toezien. Bij overtreding wordt u uitgesloten van verdere deelname.

Ja, ongeveer een uur voor aanvang van de avondvierdaagse is het inschrijfbureau geopend en kan er nog worden ingeschreven. Houd u rekening met iets hogere kosten, wegens de extra administratieve handelingen, o.a. verzekering, die verricht moeten worden.d